Image

Obiectivul principal al activității Punctului de Dispecerat Central S.A. „RED-Nord” este  gestionarea operativă a rețelelor electrice 10 kV; asigurarea în permanenţă a clienților cu energie electrică din circumscripţia S.A. „RED-Nord” în condiţii de maximă siguranţă; cu efectivitate economică și pierderi tehnice minimale, în conformitate cu actele normative în vigoare.

 Alte funcţii ale Punctului Dispecerat Central (PDC) sunt: prevenirea şi lichidarea avariilor; executarea manevrelor și coordonarea executării lucrărilor de reparaţie în reţele de distribuţie 10 kV SA „RED-Nord”.

Grupul deservire clienți 24/24h oferă calitate şi servicii pentru toți clienții  de energie electrică . A fost conceput pentru preluarea operativă a apelurilor clienţilor, în scopul informării despre eventualele întreruperi ale furnizării energiei electrice, în legătură cu executarea lucrărilor programate/neprogramate și de mentenanţă în instalaţiile electrice. Grupul se ocupă de înregistrarea reclamaţiilor clienţilor, transmiterea către formaţiile de întreţinere operative și anunţă consumatorii finali despre data şi durata întreruperii programate a furnizării energiei electrice.

 

Șef PDC SA RED-Nord                                    

Serghei Cigulea

©2024 RED-Nord Toate drepturile rezervate

Contacte

Republica Moldova, MD-3100,
m. Bălţi, str. Ştefan cel Mare, 180 "A"