Image

   Lucrează cu noi! Dacă ești proaspăt absolvent, vrem să te cunoaștem. Dacă ești un profesionist cu experiență, vrem să te cunoaștem. În oricare dintre cele 15 de raioane din zona de nord a  Republicii Moldova, vei găsi un mediu orientat pe colaborare și dezvoltare, în care ai oportunități de dezvoltare profesională și personală pe măsură.

   S.A.  „Rețelele Electrice de Distribuție Nord acordă o importanță deosebită politicilor de resurse umane pentru a asigura funcționarea fiabilă a sistemului electroenergetic al Republicii Moldova prin oferirea serviciilor de distribuție a energiei electrice tuturor utilizatorilor rețelei electrice de distribuție din zona de nord a Republicii Moldova.

   Compania noastră se preocupă permanent de satisfacția personalului angajat, de perfecționarea profesionala și de crearea unui mediu de muncă motivant pentru angajați, care să le ofere provocări și satisfacții deopotrivă.

   Dacă vii în echipa noastră, trebuie să faci cunoștință cu Regulamentul privind procedura de angajare a personalului în cadrul SA Red-Nord  și să respecți Codul de etică SA RED-Nord.

Te așteptăm cu o echipă unită, într-o atmosferă plăcută, în care te vei integra ușor!

   Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon: 0-231-53137, Șeful Serviciului Personal, D-na Valentina Glavan.

Ultima modificare: 09.07.2024

©2024 RED-Nord Toate drepturile rezervate

Contacte

Republica Moldova, MD-3100,
m. Bălţi, str. Ştefan cel Mare, 180 "A"